Verpakkingen

Productverpakkingen moeten praktisch, hygiënisch en herkenbaar zijn. Wij kunnen een adviserende rol spelen in welk soort verpakking het meest geschikt is voor uw product. Deze verpakking kan worden voorzien van een folie of sticker die uw merk uitstraalt en voldoet aan de wettelijke eisen. Wij bieden de volgende soorten verpakkingen aan:

Kartonneren

Amerikaanse vouwdoos. Dit is een vouwdoos die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. Een eenvoudig maar zeer kostenefficiënt ontwerp. Geschikt voor het verpakken van 2kg tot 20 kg per doos

Palletdozen

Dit is een bulkverpakking die net zoals bij de Amerikaanse vouwdoos aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. Geschikt voor het verpakken tot 400kg per palletdoos.

Ruiterkaart

Ruiterkaart verpakkingen kenmerken zich door de voorbedrukte ruiter in de verpakking. Op deze ruiter kan alle nodige productinformatie worden weergegeven in een fraai design die voldoet aan de wettelijke eisen.

Pillowbag

Pillow bag verpakkingen zijn veelzijdig, flexibel en beschermen het verpakte product. De pillow bag kan worden voorzien van een folie of een etiket met productinformatie die voldoet aan de wettelijke eisen.

Eigen verpakking

Klanten kunnen hun eigen verpakking aanleveren die wij vervolgens gebruiken om de producten in te verpakken. Ook kan een verpakking naar wens geprint worden met onder andere het logo, productinformatie of een EG nummer.