Home | Kwaliteit

Kwaliteit

Het spreekt voor zich dat Diepvries Urk BV werkt volgens de hoogste kwaliteitseisen. Het bedrijf is onder meer IFS gecertificeerd. IFS staat voor International Food Standard, een combinatie van HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en diverse inrichtingseisen. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. GMP staat voor Good Manufacturing Practice, een kwaliteitsborgingssysteem voor onder andere de voedselindustrie. Veel retailers in binnen- en buitenland eisen dit IFS certificaat.

Naast IFS zijn wij ook BRC gecertificeerd. De British Retail Consortium Global Standard for Food Safety is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Voor haar bijdrage aan duurzame visserij en viskweek heeft ons bedrijf het MSC-keurmerk en ASC-keurmerk.

Bekijk hier onze certificaten

Hans van Eunen

Tel. 0527 684 500
E-mail hans@diepvriesurk.nl

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een co-packing oplossing? Samen zoeken we naar een oplossing op maat. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hans van Eunen, 0527 684 500 of hans@diepvriesurk.nl