Home | Verpakkingsoplossingen

Verpakkingsoplossingen voor vis, schaal- en schelpdieren en seafood

Diepvries Urk is een onafhankelijke partij voor verpakkingsoplossingen. Sinds 1928 is er een sterke positie ontstaan binnen de seafood food industrie. De specialisatie is het verpakken van bevroren vis- en food producten.

Met een modern machinepark en uitstekende faciliteiten kunnen we producten voorzien van een aantrekkelijke primaire verpakking. Of als multipack in een secundaire verpakking.

In een semi-automatisch proces worden de diepgevroren producten verpakt. Dit kan in neutrale dozen of in aangeleverde verpakkingen. De gewichten variëren van 5 kg dozen tot bulkverpakkingen tot wel 350 kg. Het exact afwegen gebeurt handmatig, waarbij ook een laatste productcontrole wordt uitgevoerd. Desgewenst kunnen de verpakkingen worden voorzien van een etiket dat voldoet aan de wettelijke eisen die per bestemming kunnen verschillen.

Wij bieden oplossingen voor

Doseren en afvullen

Met onze 12-koppige geavanceerde weegmachines zijn we in staat om razendsnel grote volumes in te pakken voor de retail, variërend van 250 tot 1.000 gram. De machine voor het maken en vullen van de zakken is voorzien van een online printer, die de verpakking kan voorzien van logo’s en productinformatie. Retailverpakken kan ook in door de klant aangeleverde voorbedrukte folie. Desgewenst assisteren we bij het ontwikkelen van verpakkingen, die voldoen aan alle wettelijke eisen en die gericht zijn op de wensen van de klant.

Wij bieden oplossingen voor

Etiketteren

Indien gewenst kunnen de verpakkingen worden voorzien van etiket dat voldoet aan de wettelijke eisen die per bestemming kunnen verschillen.

Wij bieden oplossingen voor

Primaire en secundaire verpakkingen

Primaire verpakking is de verpakking waarin het product wordt geplaatst, bijvoorbeeld een krimpfolie waarin een enkele visfilet verpakt is. Het volgende niveau van verpakking wordt secundaire verpakking genoemd. Dat is bijvoorbeeld een grote multiverpakking waarin meerdere individueel verpakte producten zitten.

Wij bieden oplossingen voor

Diepgevroren producten

In een semi-automatisch proces worden de diepgevroren producten verpakt. Dit kan in neutrale dozen of in verpakkingen die door de klant zijn aangeleverd. De gewichten variëren van 5 kg dozen tot bulkverpakkingen van wel 350 kg. Flexibiliteit en de wens van de klant zijn hierin leidend. Het exact afwegen gebeurt handmatig, waarbij ook een laatste productcontrole wordt uitgevoerd.

Wij bieden oplossingen voor

Ompakken

We bieden de mogelijkheid om producten van een nieuwe verpakking te voorzien als deze is beschadigd of opnieuw in te pakken als ze in de retail in een nieuwe verpakking worden gepresenteerd.

Wij bieden oplossingen voor

Verwerking interleaved producten

Interleaved producten kunnen bij ons machinaal losgemaakt worden en ontdaan worden van plastic folie. Hierbij wordt een handmatige en nauwkeurige visuele nacontrole uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een schoon en los product dat daarna verder kan worden verwerkt, zoals bijvoorbeeld: glaceren, paneren, sorteren en opnieuw verpakken.

Wij verpakken alles

Voor onze klanten verpakken wij alle denkbare diepgevroren vis- en foodproducten in de gewenste verpakking. Of het nu gaat om visproducten als tong, schol en kabeljauw of foodproducten zoals kip of snacks.

Volledig inzicht in uw voorraad

Diepvries Urk BV heeft een eigen vrieshuis waar de producten in verrijdbare stellingen op pallets of in boxdozen worden opgeslagen. Producten worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld, waarbij een voortdurende temperatuurcontrole plaatsvindt. Uw product krijgt bij inslag een uniek productnummer / palletnummer, waarbij de klant alle informatie van het product krijgt. Onze voorraadadministratie biedt voortdurend inzicht in de voorraad. Bij het transport staan we de klant graag terzijde als het gaat om de benodigde certificaten en exportdocumenten.

Hendrik van Veen

Tel. +31 527 684 500
E-mail hendrik@diepvriesurk.nl

Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een co-packing oplossing? Wij zoeken samen naar een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact op met Hendrik van Veen, +31 527 684 500 of via hendrik@diepvriesurk.nl