Home | Diensten | Voorraad / opslag / entrepot

Volledig inzicht in uw voorraad

Diepvries Urk BV heeft een eigen vrieshuis waar de producten in verrijdbare stellingen op pallets of in boxdozen worden opgeslagen. Producten worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld, waarbij een voortdurende temperatuurscontrole plaatsvindt. Uw product krijgt bij inslag een uniek productnummer, waarbij de klant alle informatie van het product krijgt. Onze voorraadadministratie biedt voortdurend inzicht in de voorraad.

Douane entrepot

Om de producten te exporteren zijn certificaten en exportdocumenten nodig. Wij helpen u graag om alles tot in de puntjes te regelen voor het transport.

Voorraad opslag / Entrepot

Bij Diepvries Urk kunnen de producten onder toezicht van de douane worden opgeslagen. Zolang goederen in dit entrepot zijn opgeslagen hoeft er geen invoerrecht betaald te worden over deze goederen. Ook is het mogelijk om binnen het entrepot deze goederen “handels” gereed te maken en wederom uit te voeren buiten de Europese Unie

Bijzondere bestemming

Wij beschikken naast onze entrepot vergunning ook over een vergunning bijzondere bestemming. Binnen deze vergunning wordt het mogelijk gemaakt een door de EU geselecteerd aantal producten te verwerken tegen een gunstiger douane tarief. Het loskloppen van zeegevroren shatterpack of interleaved product is hiervan een voorbeeld.

Hans van Eunen

Tel. 0527 684 500
E-mail hans@diepvriesurk.nl

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een co-packing oplossing? Samen zoeken we naar een oplossing op maat. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hans van Eunen, 0527 684 500 of hans@diepvriesurk.nl