Familiebedrijf Diepvries Urk heeft de vierde generatie aan boord!

Home | Familiebedrijf Diepvries Urk heeft de vierde generatie aan boord!

De familie Van Veen uit Urk heeft de vierde generatie aan boord gehaald om Diepvries Urk voort te zetten. Met de komst van de nieuwe generatie hebben de huidige eigenaren van het bedrijf, Riekelt en Carlien, hun droom waar kunnen maken; het bedrijf in ere houden en de familietraditie voortzetten.

Diepvries Urk is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verdere verwerking van vis en foodproducten. Door de jaren heen heeft het bedrijf bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de vis en foodindustrie. De vierde generatie bestaande uit Hendrik, Pieter en Cees van Veen zullen de taken onderling gaan verdelen. Hendrik zal de dagelijkse leiding op zich nemen en zal zich vooral bezighouden met de verkoop van de diensten van Diepvries Urk en zal de relaties met de klanten onderhouden. Cees en Pieter blijven in hun huidige rol. De vierde generatie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, waaronder het verhogen van de productie, het verbeteren van de kwaliteit van de producten en meer opslag creëren. Met hun enthousiasme en expertise is de toekomst van Diepvries Urk verzekerd.

De familie Van Veen is trots dat de vierde generatie, samen met hun vader, de traditie voortzet en de nieuwe leiding vormt van Diepvries Urk. Met hun toewijding en innovatieve ideeën zal het bedrijf blijven groeien en bloeien.

Deel het bericht