Oplossingen

Diepvries Urk is een onafhankelijke partij voor verpakkingsoplossingen. Sinds 1928 is er een sterke positie ontstaan binnen de seafood / food industrie. De specialisatie is het verpakken van bevroren vis- en food producten.

Met een modern machinepark en uitstekende faciliteiten kunnen we producten voorzien van een aantrekkelijke primaire verpakking. Of als multipack in een secundaire verpakking.

In een semi-automatisch proces worden de diepgevroren producten verpakt. Dit kan in neutrale dozen of in aangeleverde verpakkingen. De gewichten variëren van 5 kg dozen tot bulkverpakkingen tot wel 350 kg. Het exact afwegen gebeurt handmatig, waarbij ook een laatste productcontrole wordt uitgevoerd. Desgewenst kunnen de verpakkingen worden voorzien van etiket dat voldoet aan de wettelijke eisen die per bestemming kunnen verschillen.

Wij verpakken onder andere deze soorten:

Schol / Tong / Tonijn / Garnalen / Kabeljauw

Wij bieden oplossingen voor

Primaire en secundaire verpakkingen

Een verkoop- of primaire verpakking is een verpakking die direct om het product zit en vaak niet zonder dat product kan worden verkocht. Product en verpakking vormen voor de eindgebruiker of consument een verkoopeenheid.

Voor de vis, schaal- en schelpdieren gelden hiervoor scherpe regels en wensen. Diepvries Urk biedt daarom de juiste oplossing als het gaat om verpakkingen die beschermt, vocht buiten of binnenhoudt, nog USP, nog een USP.

  • Doseren en afvullen

  • Etiketteren

  • Primaire en secundaire

  • Diepgevroren producten

  • Ompakken

  • Verwerking interleaved producten

Verwerking interleaved producten

Interleaved producten kunnen bij ons machinaal losgemaakt worden en ontdaan worden van plastic folie. Hierbij wordt een handmatige en nauwkeurige visuele nacontrole uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een schoon en los product dat daarna verder kan worden behandeld, zoals bijvoorbeeld: glaceren, paneren, sorteren en opnieuw verpakken. Ook hebben we de mogelijkheid om producten van een nieuwe verpakking te voorzien als deze is beschadigd of opnieuw in te pakken als ze in de retail in een nieuwe verpakking worden gepresenteerd.

Volledig inzicht in uw voorraad

Diepvries Urk BV heeft een eigen vrieshuis waar de producten in verrijdbare stellingen op pallets of in boxdozen worden opgeslagen. Producten worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld, waarbij een voortdurende temperatuurscontrole plaatsvindt. Uw product krijgt bij inslag een uniek productnummer / palletnummer, waarbij de klant alle informatie van het product krijgt. Onze voorraadadministratie biedt voortdurend inzicht in de voorraad. Bij het transport staan we de klant graag terzijde als het gaat om de benodigde certificaten en exportdocumenten.

Neem vrijblijvend contact op

Uw product laten verpakken? Wij zoeken samen naar een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact op met Hendrik van Veen, +31 527 684 500 of via info@diepvriesurk.nl

Naam contactpersoon thema/afdeling

Tel. 0527 68 00 00
E-mail naam@diepvriesurk.nl

Neem vrijblijvend contact op

*“ zeigt erforderliche Felder an

Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.